Slabbers Compleet Bouwbeheer

U heeft verbouwplannen maar niet zoveel ervaring in de mogelijkheden en de aanverwante zaken die erbij komen kijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanwege onze ervaring in de meest uiteenlopende aspecten van het (ver-)bouwen zijn wij de perfecte partner. Wij ontzorgen u gedurende het gehele traject in uw bouw- of verbouwproject.

Zolder verbouwen

Badkamer verbouwen

De zolder is vaak een ondergewaardeerde ruimte in het huis. Dat terwijl deze met de juiste indeling en met het optimaal benutten van de afmeting een fantastische ruimte kan worden met vele toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer of werkruimte. De zolder verbouwen tot een volwaardige slaapkamer met badkamer? Naar gelang de ruimte is alles mogelijk.

U heeft plannen gemaakt en wilt de badkamer verbouwen of de badkamer vernieuwen? Een badkamerontwerp biedt u bij de start inzicht in de badkamer indeling. Bij het inrichten van de natte ruimte komen er een aantal hoofdlijnen naar voren waarop de indeling wordt gebaseerd en u al een eerste indruk krijgt van de kosten bij het verbouwen van uw badkamer. Een badkamer plaatsen is voor ons dagelijkse kost en kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Aanbouw

Garage bouwen

U wilt graag meer ruimte creëren en heeft bouwplannen voor bijvoorbeeld een aanbouwkeuken of een aanbouwserre of een andere ruimte die uw woongenot kan uitbreiden? In dat geval kan een houten aanbouw uitkomst bieden. Bij de kosten van het aanbouwen zijn er een aantal aspecten doorslaggevend: bijvoorbeeld de constructie, de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is en de bestaande (draag-)muren zijn enkele voorbeelden van gegevens die invloed hebben op de kosten van de aanbouw. Op de vraag: wat kost een aanbouw kunnen we daardoor helaas geen eenduidig antwoord geven. Wat we wel voor u kunnen doen is geheel vrijblijvend de aanbouw kosten in kaart brengen als we de situatie bij u thuis hebben beoordeeld. Als we op de hoogte zijn van uw specifieke wensen en de omstandigheden stellen we voor u geheel gratis een kostenplaatje op waarin al uw wensen zijn meegenomen.

De ene garage is de andere niet: wat voor de één de vaste plek is voor de auto, is voor de ander een stalling van fietsen, kruiwagen en tuingereedschap. Waarvoor deze ook gebruikt wordt: het gemak van een garage bewijst zich telkens weer. Voor ieders wens is er wel een garage te maken: een vrijstaande dubbele garage of een garage die inpandig bereikt kan worden: wat het doel ook is, wij realiseren het voor u. De kosten van een garage bouwen lopen net zo uiteen als ieders wensen.

Carport bouwen

Eigen huis bouwen

Het comfort om uw auto beschermd, droog en vorstvrij neer te kunnen zetten levert een gebruiksgemak op dat door velen als zeer aangenaam wordt ervaren.

U gaat een eigen woning bouwen die aan al uw eisen voldoet? Gefeliciteerd! Alle opties liggen open en de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u plannen voor villabouw of wilt u juist alles gelijkvloers maken met het zicht op de toekomst? U kunt bij het realiseren van uw droom nooit genoeg expertise raadplegen om problemen achteraf te voorkomen. Onze ervaring als gerenommeerde bouwonderneming kan u helpen om een zo volledig mogelijk inzicht in uw project te krijgen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld samen voor dat de verbouwingskosten niet de pan uit rijzen.

Kosten verbouwing

Onze Specialiteiten

De kosten van een verbouwing heeft u volledig zelf in de hand. Uw budget bepaalt hoe groot of klein en hoe uitgebreid uw verbouwing zal worden. In elk geval kunt u ervan op aan dat we samen met u het grootste rendement uit uw euro’s zullen halen.