roosteren
img_0174
21994253_1476052809147151_8678741112481099963_o
IMG_4659
Slider-1
Slider-1
next arrow
previous arrow

Dakwerken

Een betrouwbaar dak is de kroon op uw woning of bedrijfspand. Het belang hiervan hoeven we niet verder toe te lichten. De mogelijkheden misschien wel. Naast de meest voorkomende platte daken en zadeldaken kan het voorkomen dat u een specifiekere oplossing nodig heeft voor uw pand. Hiervoor bieden we u graag een oplossing op maat.

Dakkapellen

Dakkapel prijzen

Met een dakkapel kan op een relatief goedkope en snelle manier een enorme ruimte worden gemaakt. Een schuin dak zorgt er vaak voor dat een ruimte erg klein oogt en vaak zelfs onbruikbaar wordt. Een dakkapel is dan een uitstekende keuze waarmee u vaak al binnen één dag een bruikbare kamer erbij heeft. U zult ervan versteld staan hoeveel ruimte dit oplevert. Wij kunnen een dakkapel op maat voor u maken én de dakkapel plaatsen. Ook een dakkapel vervangen is geen probleem. Heeft u een verouderde dakkapel waar bijvoorbeeld nog geen dubbel glas is toegepast of waarvan de kozijnen slecht zijn geworden? Wij vervangen deze voor u. Vanzelfsprekend plaatsen we niet alleen uw dakkapel in Limburg maar zijn we ook buiten de provinciegrenzen te vinden.

De ene dakkapel is de andere niet. De vraag “wat kost een dakkapel” is dus ook niet simpel te beantwoorden. De dakkapel kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren:  de grootte is een belangrijke factor. Aan de hand van de grootte kunnen we samen met u bepalen hoeveel ramen er bijvoorbeeld in uw dakkapel komen. Daarnaast is de afwerking een belangrijke factor bij het bepalen van de dakkapel prijs. Een dakkapel kan bijvoorbeeld geheel of gedeeltelijk uit hout bestaan. Vaak wordt er een combinatie van materialen gebruikt voor een zo duurzaam mogelijk resultaat. Wil je weten of een houten dakkapel iets is voor jouw huis? Neem dan contact met ons op. De kosten dakkapel kunnen we het beste na een persoonlijk gesprek voor u op een rij zetten zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Afdak maken

Dakramen

U bent op zoek naar een afdak voor uw tuin, een luifel bij de voordeur of een complete terrasoverkapping? Wij maken een houten afdak dat volledig afgestemd is op de functionaliteit waarvoor dit moet dienen. Met hout kunnen alle stijlen gemaakt worden: klassiek, modern, landelijk, strak of juist met veel details: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kan hout in elke gewenste kleur worden geverfd als u dat wenst. Zo zorgen we er voor dat uw afdak uitstekend bij de rest van uw huis of tuin past.

Een ruimte onder een schuin dak wordt vaak als opslagplaats gebruikt, en dat is zonde. Met het plaatsen van een dakraam kan er al veel beter gebruik worden gemaakt van de ruimte. Door de lichtinval die dakramen met zich meebrengen kan bijvoorbeeld van een zolder op een eenvoudige en relatief goedkope manier een bruikbare ruimte worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld eens aan een wasruimte, werkruimte of bijvoorbeeld hobbykamer. Een dakraam op maat maken en het dakraam plaatsen kunt u aan ons overlaten. Wij bereiden het raam geheel voor in onze eigen werkplaats zodat we deze klus al binnen een paar uur bij u thuis geklaard hebben.