Deuren

Deuren zijn er in alle soorten en maten. Voor elke toepassing, afmeting en stijl is een passende deur te maken. Schuifdeuren op maat zijn tegenwoordig een mooie en praktische aanvulling in menig interieur. Heeft u ook al eens aan een harmonicadeur gedacht? Vaak een ondergewaardeerd product met veel mogelijkheden! Uw binnendeuren op maat maken in welke vorm dan ook en de deur plaatsen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Soorten Deuren

Deuren op maat

Alle houten deuren worden in onze eigen werkplaats gemaakt. We voeren uw opdracht in eigen beheer uit en daardoor zijn we bijzonder flexibel in de mogelijkheden. Samen met u bepalen we naar aanleiding van de situatie bij u thuis welke deur het mooiste past en het meest geschikt is. Naast binnendeuren, buitendeuren en schuifdeuren maken we ook voordeuren uit verschillende houtsoorten. De meest bekende zijn de hardhouten voordeuren en de eiken buitendeur die vaak als achterdeuren , tuindeuren, garagedeuren en terrasdeuren worden gebruikt. De harmonicadeuren zijn sinds enkele jaren weer aan een opmars begonnen. Soms komt men met schuifdeuren niet tot het gewenste resultaat en dan kan een harmonicadeur kopen de oplossing zijn.

 

 

Echte sfeermakers in een woning kunnen louvre deuren en klapdeuren als kast- of keukendeur zijn. Daarmee creëer je naast de meubels al gemakkelijk een bepaalde stijl die heel anders is dan de standaard opdekdeuren van de bouwmarkt. Denk ook eens aan een authentieke boerendeur waarbij het bovenste en onderste gedeelte van de deur apart van elkaar kan worden geopend. Bespreek uw wensen met ons, we maken ze graag voor u.

Dikwijls komt het voor dat men met een standaard deur uit de bouwmarkt niet het gewenste resultaat bereikt. De beperkte keuze die veelal wordt aangeboden is een eenheidsworst waarmee niet altijd de juiste toon kan worden gezet om een huis iets extra’s te geven. Bij ons kunt u niet allen terecht voor een binnendeur op maat maar we maken ook graag uw buitendeur of garagedeur voor u. Vanzelfsprekend zijn deuren plaatsen en deuren afhangen voor ons dagelijkse kost.

Houtsoorten deuren

Deuren kunnen gemaakt worden van vrijwel alle houtsoorten. Toch zijn er een aantal houtsoorten die eruit springen en vaak de voorkeur hebben. Als eerste bijvoorbeeld de eiken deuren: een bijzonder tijdloze keuze. Massieve deuren gaan een leven lang mee en de eiken zijn hiervan een klassiek voorbeeld! Andere veelgebruikte hardhouten deuren zijn de merbau deuren en meranti deuren. Ook deze zijn bijzonder duurzaam vanwege de lange levensduur en ze zijn bijzonder geschikt als buitendeur.