Over ons

Wat exact twintig jaar geleden begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming voor verbouwingen, dak- en timmerwerkzaamheden en de realisatie van timmerwerk in ambachtelijk handwerk. Flexibiliteit in combinatie met diversiteit zijn al jarenlang de grote motor achter deze onderneming.

Geen grenzen aan mogelijkheden

‘Indrukwekkend’ is wellicht een passende omschrijving als je het bedrijf in Linne binnenstapt. Elke denkbare machine voor hout- en metaalbewerking staat in de grote productiehal opgesteld, de ene nog nieuwer en professioneler dan de ander. Klaar om een ruw stuk hout te transformeren in een maatwerk deur, moderne keuken of een historisch kozijn. Het maakt de technische mogelijkheden bijna grenzeloos.

Continuïteit in kennis en technieken

“We zijn hier in staat om zaken te vervaardigen zónder dat we daar derden voor hoeven in te schakelen”

Het is het bewust gevolgde idee van onafhankelijkheid; het behoud van de regie over het complete productieproces, vanaf de allereerste beginfase tot lang ná het tijdstip van oplevering.

“Continuïteit garanderen op elk gebied is wat ons onderscheidt van anderen; een geruststellende gedachte voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren.”

Specialismen in diverse disciplines

Voorbeelden zijn er uit deze twee decennia te over. Aan nagenoeg elk toonaangevend project heeft het team van Slabbers inmiddels wel meegewerkt. En op de meest verschillende manieren. Waar op ene locatie een afgewaaid dak in enkele dagen tijd wordt hersteld, komt bij een andere opdracht de monumentencommissie hoogstpersoonlijk naar de werkplaats om met eigen ogen te zien hoe die complexe restauratieopdracht wordt uitgevoerd.

“Schematische bouwtekeningen en een helder plan van aanpak zeggen in de voorfase vaak al voldoende.”

Het eigen magazijn en wagenpark

Enerzijds is er dus die grote technische know-how, anderzijds heeft Slabbers alle technische materieel in huis om opdrachten volledig zelfstandig te kunnen uitvoeren. Naast het al eerder genoemde machinepark is er een ruim gesorteerd magazijn dat doorgewinterde vakmensen doet watertanden.

“Onze kwaliteitsnorm hanteren we op elk gebied, zonder enige concessie.”

Dat gaat net zo goed op voor het eigen(!) wagenpark dat reikt van minigravers tot vrachtauto’s. Meestal zijn ze voor de eigen werkzaamheden onderweg, soms worden ze ook verhuurd als een bedrijf onverhoopt vast komt te zitten bij werkzaamheden.

Je kunt nét die stap vóór blijven

De aanwezige kennis heeft in de loop der jaren tot vergaande specialismen geleid. Op de eerste plaats uiteraard in alles wat je van een regulier timmerbedrijf mag verwachten, zoals in- en exterieurbouw voor woningen en zakelijke panden. Anderzijds zijn er de zogeheten ‘specialties’ die variëren van een specifieke opdracht voor bijvoorbeeld een ziekenhuis tot aanpassingen van een kantorencomplex.

“Soms weet een opdrachtgever zijn eigen vraag moeilijk te formuleren. Daar helpen we hem vervolgens bij én we ontwikkelen tevens een antwoord dat zijn verwachtingen méér dan overtreft."

Bouwen en verbouwen doet u met Slabbers bouwbedrijf uit Linne (midden-Limburg). Uw partner voor dakwerken, overkappingen, renovaties en kozijnen.

Er zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld extra ruimte creëren, uw woning beter bruikbaar maken of uw interieur vernieuwen.

Omdat wij vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren kunnen wij u een korte bouwperiode garanderen.

Buiten uw huis zijn er ook veel mogelijkheden om te verbouwen.

Denk hierbij aan een serre/aanbouw, een extra garage of een overkapping voor uw terras of oprit, of zelfs een dakterras.

Interieurbouw specialist Slabbers bouwbedrijf uit Linne (midden-Limburg). Uw partner voor particulier of zakelijk interieurbouw, kasten op maat, deuren, meubels en keukens.

Wij werken met hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van de meest uiteenlopende interieurs en meubelen, zowel modern als klassiek.

Trappen specialist Slabbers bouwbedrijf uit Linne (midden-Limburg). Uw partner voor nieuwe trappen in diverse houtsoorten in elke maat of vorm. Een trap plaatsen of trap renoveren is ook mogelijk.

Wij maken, leveren en plaatsen houten trappen in alle soorten en maten van klassiek tot modern. Ook combinaties met verschillende materialen zijn mogelijk.

CNC specialist Slabbers bouwbedrijf uit Linne (midden-Limburg). Uw parter voor cnc werken, hout graveren, 3d design, hout frezen en graveren in hout.

Ook in de media zijn wij actief

  • Kasteel Montfort

  • Werfreclame

  • Still Going Strong

  • Spandoek Slabbers

  • Bus Slabbers

  • Reclame op Station Simpelveld

  • Onze Folder

  • Reclame Huisartsenpraktijk Montfort

  • Advertentie Monumentale Renovatie

  • Advertentie Personeel

Ons Team

Persoonlijke aandacht is belangrijk en bouwen is bovendien écht mensenwerk. We zorgen er daarom ook voor dat we altijd de juiste vakmensen naar de juiste klus sturen. Zo wordt het project gerealiseerd door betrokken professionals die flexibel te werk gaan en respect hebben voor de wensen van de klant.

Onze relaties

Een greep uit onze klanten / relaties