Overkappingen

U wilt langer van uw terras genieten, uw auto droog parkeren of simpelweg droog bij uw voordeur aankomen. Zomaar wat voorbeelden waarbij een overkapping uitkomst kan bieden. Met de realisatie van een overkapping heeft u vast al nagedacht waar deze voor moet dienen. Uw wens wordt het uitgangspunt waarop wij samen met u bekijken welke vorm daarbij het meest geschikt is: een open of dichte constructie, een plat dak of wilt u juist wat meer licht laten doorschemeren? We horen graag wat uw wensen zijn.

Terrasoverkapping

Tuinoverkapping

Een terrasoverkapping  zorgt ervoor dat u al vroeg in het voorjaar van uw tuin kunt genieten en tot laat op het najaar. Bij de eerste zonnestralen kunt u al comfortabel in de tuin zitten. Over de eerste regendruppels hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Uw nieuwe beschutte buitenruimte biedt bescherming tegen de regen. Het is simpelweg meer genieten van uw tuin. Een extra voordeel is dat uw tuinmeubilair onder de terrasoverkapping kan blijven staan. Dat verlengt de levensduur van uw tuinmeubels en levert in uw berging of garage weer extra plaats op.

Als u ervoor kiest om de tuinoverkapping tegen de gevel te monteren heeft u er in 1 klap een extra ruimte aan het huis bij. Een heerlijke tuinkamer waarmee uw woonkamer of keuken verlengd kan worden. Naast het gemak levert dat ook een waardevermeerdering op voor uw huis. De terrasoverkapping wordt op maat gemaakt en daardoor heeft u veel mogelijkheden. De zijkanten open laten of (half) dicht maken, een dicht plafond of een koepel voor meer licht? Hiervoor kunt u rekenen op onze expertise. We komen graag kijken wat voor uw huis, wensen en budget de beste oplossing is.