Renovaties

U bent uitgekeken op uw oude keuken of is uw trap nu écht aan vervanging toe? Misschien wilt u uw hele huis wel laten renoveren. Wat de reden ook is, een renovatie is altijd een uitdagend project dat elke keer weer een verfraaiing oplevert. Daardoor is het naast een investering ook een waardevermeerdering. We denken graag met u mee op welke manier uw investering het meeste waard is.

Badkamerrenovatie

Keukenrenovatie

De renovatie van een badkamer is een leuke verandering en altijd een upgrade van uw huis. Van een functionele natte ruimte tot een echte oase van rust of zelfs een stukje welness waar u heerlijk kunt relaxen. Het uitzoeken van een totaal nieuwe look is meestal de aftrap van een badkamerrenovatie. Vervolgens worden de werkzaamheden gepland en nauwkeurig uitgevoerd zodat deze elkaar snel opvolgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte van uw huidige badkamer te laten zitten. Zo kunt u met een relatief klein budget dat ene aspect aanpakken waar u naar op zoek bent.

Een keuken is vaak het hart van het huis en daardoor belangrijk dat deze u optimaal van dienst is. Wellicht wilt u een compleet nieuwe keuken die aan al uw wensen op uw lijstje voldoet. Echter kan het ook eenvoudiger en kunt u uw oude keuken upgraden als deze kwalitatief nog helemaal in orde is. Misschien werkt uw apparatuur nog goed en bevalt de indeling u ook prima. Denk dan eens aan een nieuw werkblad en nieuwe fronten op uw bestaande keukenkastjes. Zo is er met een keukenrenovatie al een heleboel mogelijk.

Traprenovatie

De levensduur van een houten trap is bijzonder duurzaam. Wanneer u kiest voor een traprenovatie kunt u gegarandeerd weer tientallen jaren genieten van een mooie trap. Een houten stap is meer dan een functioneel object maar is een waar meubelstuk. De keuze voor de houtsoort, de kleur en afwerkingen tot in de kleinste details bepalen de sfeer van uw hal gang of kamer. Wij zijn bijzonder bedreven in het uitvoeren van dit stuk hoogwaardig maatwerk voor uw interieur.