Trappen op maat

Bent u opzoek naar een trap die op maat wordt gemaakt met uw wensen en die door vakmensen wordt geplaatst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als er iets beschadigd aan uw trap kunt u contact met ons opnemen. We zullen dan alle opties vergelijken en samen met u de beste oplossing kiezen.

Soorten trappen

Houtsoorten trappen

Trappen komen in allerlei soorten en maten, maar welke trap past nu het beste bij uw huis? En wordt het een keldertrap, zoldertrap of een gewone rechte trap? Bij Slabbers kunt u zelf bepalen welke trap er geplaatst wordt en hoe deze er precies uitziet. Er wordt ook altijd rekening gehouden met uw wensen. En als u er echt niet uitkomt helpen onze vakmensen graag met het ontwerpen van uw perfecte trap. In het verleden hebben we onder andere wenteltrappen, zwevende trappen, open- en dichte trappen geplaatst. Maar een speciale unieke trap is ook geen probleem. We gaan graag de uitdaging aan

Het materiaal van een trap is ook belangrijk. Het kan zo zijn dat een eiken trap in het ene huis wel staat terwijl het totaal niet past in een ander huis. Als de kleur van de trap veranderd, of als er een ander soort hout wordt gebruikt, kan de uitstraling van een trap sterk verschillen. Gelukkig helpen wij bij Slabbers u graag om de beste keuze te maken welke trap echt bij uw huis past. We hebben een groot assortiment aan soorten hout waardoor er altijd wel een houtsoort past. Denk aan eiken, essen, beuken of meranti trappen.

Traprenovatie